Valkeakosken Sanomien sovellus on uudistunut

Sovellus on uudistunut ja se on nyt käytössäsi.

Uudistuneen sovelluksen myötä tuomme käyttäjille uusia toiminnallisuuksia. Ne esitellään sovelluksessa ensimmäisen käyttöönottokerran yhteydessä. Asiakkaiden hartaisiin toiveisiin on voitu viimein vastata tarjoamalla sovelluksessa mahdollisuus osallistua keskusteluun ja kommentoida juttuja, sekä lisäämällä sovellukseen hakutoiminto. Sovellus tarjoaa muitakin kuluttajalle näkyviä ja kuuluvia uudistuksia, sillä artikkeleita voi paitsi tallentaa myöhempää lukemista varten, myös kuunnella sovelluksessa. Myös sovelluksen ulkonäkö on uudistunut.

Sovellus vaihtuu automaattisesti vanhan tilalle, joten päivitys ei vaadi muita toimenpiteitä kuin kirjautumisen palveluun.

Sovellukseen kirjaudutaan käyttäjätunnuksella (sähköpostiosoite) ja salasanalla. Jos olet unohtanut salasanasi, saat asetettua uuden täältä.

Tuetut käyttöjärjestelmäversiot ovat Android 5.0. ja iOS 10 sekä sitä uudemmat versiot. ​

Jos uusi sovellus herättää kysymyksiä, asiakaspalvelumme auttaa mielellään! Katso yhteystiedot täältä.

Jos olet tilaajamme ja sinulla ei vielä ole sovellusta käytössäsi, voit ladata sen App Storesta tai Play Kaupasta. Ohjeet sovelluksen lataamiseksi löydät alta.

Lataa Valkeakosken Sanomien uutissovellus

Hae ja lataa Valkeakosken Sanomien sovellus älypuhelimeen ja tabletille

Löydät sovelluksen Applen laitteisiin App Storesta ja Android-laitteisiin Play Kaupasta.

Kirjaudu sovellukseen sähköpostiosoitteellasi ja asettamallasi salasanalla

Mikäli sinulla ei vielä ole käyttäjätunnusta (sähköpostiosoitteesi), luot sen helposti asiakasnumerollasi ja postinumerolla. Asiakasnumeron löydät laskusta tai kanta-asiakaskortista.

Jos unohdit salasanan, aseta uusi täällä.

Valmis, kaikki sisällöt ovat käytössäsi!

Uutissovelluksesta seuraat jatkuvasti päivittyviä uutisia ja luet digitaalisen näköislehden. Myös kanta-asiakaskorttisi sekä voimassa olevat kanta-asiakasedut kulkevat aina mukana.