Asiakastuki

Usein kysyttyä

Olemme listanneet vastaukset kysymyksiin, jotka usein askarruttavat asiakkaitamme. Jos et löydä vastausta kysymykseesi täältä, asiakaspalvelumme auttaa.

Lue lisää

Jakeluhäiriöt

Voit tarkistaa Postin varhaisjakelun tilanteen OmaPosti-verkkosivuilta tai OmaPosti-sovelluksesta. Tilanteen tarkistaminen edellyttää kirjautumista palveluun. Jos sinulla ei vielä ole OmaPosti-sovellusta, voit ladata sen käyttöösi Google Play -kaupasta tai App Storesta. Lisätietoa saat täältä. Jakelupäivystyksen yhteystiedot:

Lue lisää

Palaute ja uutisvinkki

Lähetä uutisvinkki toimitukselle tai jätä muuta palautetta.

Lue lisää

Yhteystiedot

Otathan yhteyttä, mikäli voimme olla avuksi.

Lue lisää

Vaihda kirjautumistietosi

Täällä voit vaihtaa käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.

Lue lisää