Tervetuloa Valkeakosken Sanomien asiakaspalveluun

Täällä voit hoitaa tilauksiin liittyvät asiat sujuvasti silloin kun sinulle parhaiten sopii. Huomioithan, että tietosuojakäytännöt ovat muuttuneet asiakkuutesi siirryttyä Sanomalle. Lisätietoa löydät osoitteesta sanoma.fi/tietosuoja.

Vaihda maksuttomaan laskutustapaan verkkopalvelussamme

Voit nyt tarkistaa Postin varhaisjakelutilanteen OmaPosti-verkkosivuilta tai -sovelluksesta

Valkeakosken Sanomien sovellus on uudistunut

Luo käyttäjätunnus Valkeakosken Sanomiin myös perheenjäsenellesi

Valkeakosken Sanomien varhaisjakelupäivystyksen puhelinnumero vaihtuu 7.4.2020 alkaen

Tuoteperhe

Valkeakosken Sanomien varhaisjakelu 1.1.2020 alkaen Postille