Tervetuloa Valkeakosken Sanomien asiakaspalveluun

Täällä voit hoitaa tilauksiin liittyvät asiat sujuvasti silloin kun sinulle parhaiten sopii. Huomioithan, että tietosuojakäytännöt ovat muuttuneet asiakkuutesi siirryttyä Sanomalle. Lisätietoa löydät osoitteesta sanoma.fi/tietosuoja.

Yllätä iloisesti lehti-ilmoituksella! Perheilmoitukset -50 %

Vaihda sähköpostilasku helposti laskutustavaksesi sivuillamme

Voit nyt tarkistaa Postin varhaisjakelutilanteen OmaPosti-verkkosivuilta tai -sovelluksesta

Valkeakosken Sanomien sovellus on uudistunut

Valkeakosken Sanomien varhaisjakelupäivystyksen puhelinnumero vaihtuu 7.4.2020 alkaen

Tuoteperhe

Kanta-asiakasedut

Luo käyttäjätunnus Valkeakosken Sanomiin myös perheenjäsenellesi

Valkeakosken Sanomien varhaisjakelu 1.1.2020 alkaen Postille