Tervetuloa Sydän-Satakunnan ja Jokilaakson asiakaspalveluun

Täällä voit hoitaa lehtitilauksiin liittyvät asiat sujuvasti silloin kun sinulle parhaiten sopii. Huomioithan, että tietosuojakäytännöt ovat muuttuneet asiakkuutesi siirryttyä Sanomalle. Lisätietoa löydät osoitteesta sanoma.fi/tietosuoja.

Vaihda maksuttomaan laskutustapaan verkkopalvelussamme

Yllätä iloisesti lehti-ilmoituksella! Perheilmoitukset -50 %

Voit nyt tarkistaa Postin varhaisjakelutilanteen OmaPosti-verkkosivuilta tai -sovelluksesta

Luo käyttäjätunnus Sydän-Satakuntaan myös perheenjäsenellesi

Tuoteperhe

Jätä ilmoitus

Kanta-asiakasedut

Sydän-Satakunnan varhaisjakelu 1.1.2020 alkaen Postille