Voit muuttaa esimerkiksi perinteisen paperilaskun sähköpostilaskuksi asiakaspalvelusivuillamme.

Laskutustavan vaihtaminen on helppoa:

1. Kirjaudu laskutus- ja maksutavat -sivulle. Kirjautumiseen tarvitset käyttäjätunnuksen ja salasanan. Jos et muista salasanaasi, saat tilattua uuden kirjautumissivulta.
  2. Valitse valikosta haluamasi laskutustapa.
  3. Lisää pyydetyt tiedot sivulla olevaan kenttään. Sähköpostilaskun osalta kysymme sähköpostiosoitettasi.
  4. Klikkaa lopuksi tallenna.

Sähköposti on ilmainen laskutusvaihtoehto, jonka avulla saat kaikki tilauslaskusi suoraan ilmoittamaasti sähköpostiosoitteeseen. Sähköpostiin saapuvassa viestissä on laskun maksamiseen tarvittavat tiedot sekä pdf-muotoinen laskun kuva tai linkki esilläpitopalveluun, josta voi käydä katsomassa laskun kuvan. Sähköpostilasku sisältää virtuaaliviivakoodin, jolla laskun maksaminen käy kätevästi verkkopankissa.

Laskutustapasi vaihtuu uuteen seuraavasta laskuttamattomasta erästä. Mikäli sinulla on kuukausittain luottokortilta veloitettavia tilauksia, niiden laskutustapa säilyy ennallaan.

Halutessasi saat laskumme myös e-laskuna. Lue lisää täältä.

Asiakaspalvelumme auttaa tarvittaessa mielellään.