Älä jää uutispimentoon

Suur-Keuruu
Suur-Keuruusta saat parhaan paikallistiedon tuoreena kahdesti viikossa: maanantaisin ja torstaisin. Tilaa Suur-Keuruu ja pysyt mukana paikkakunnan tapahtumissa.

Uutissovellus
Suur-Keuruun sovellus pitää sinut ajan tasalla paikallisista tapahtumista ja puheenaiheista. Sovelluksesta löydät uutisvirran, kuukausittain vaihtuvan äänikirjan, kanta-asiakaskortin ja digitaalisen näköislehden. Lataa sovellus App Storesta tai Play Kaupasta.

Suurkeuruu.fi
Uutistarjontaa täydentää verkkopalvelumme suurkeuruu.fi. Selätä uutisnälkäsi pitkin päivää verkossa.

Näköislehti
Tilaajana pääset lukemaan myös painetun lehden näköislehtenä. Näköislehti ilmestyy jokaisena painetun lehden ilmestymispäivänä. Löydät näköislehden uutissovelluksesta ja osoitteesta suurkeuruu.fi/nakoislehti.