Digitaaliset tuotteet

Mobiilisovellus

Mobiilisovellus sisältää jatkuvasti päivittyvän uutisvirran ja näköislehdet. Se on saatavilla niin tabletteihin kuin älypuhelimiinkin (iOS ja Android).

Digitaalinen näköislehti

Digitaalinen näköislehti on päivän painettu lehti selkeässä ja tyylikkäässä paketissa. Näköislehti ilmestyy joka päivä

Verkko satakunnankansa.fi

Verkkopalvelumme raportoi sinua ympäröivät tapahtumat läheltä ja kaukaa ympäri vuorokauden. Kerromme uutiset luotettavasti, faktat tarkastaen, myös verkossa