Sponsoriyhteistyö

Yhteistyön periaatteet

Sponsorointi on olennainen osa Satakunnan Kansan toimintaa. Kumppanimme ovat meille tärkeitä. Haluamme olla heidän kanssaan aktiivisessa yhteistyössä ja kuunnella heidän toiveitaan mahdollisimman tarkasti. Korostamme sponsoroinnissamme vastavuoroisuutta ja yhteistä etua, josta molemmat osapuolet hyötyvät. Pyrimme tekemään pitkäaikaisia sponsorisopimuksia ja ottamaan ne huomioon vuosibudjetoinnissamme.

Edellytämme sponsoroinniltamme kahta pääperiaatetta: hanke koskee Satakuntaa ja Satakunnan Kansa on siinä merkittävä yhteistyökumppani.

Erityisen lähellä Satakunnan Kansaa ovat nuoriso ja lapsiperheet. Satakunnan Kansa on pitkän historiansa aikana ollut aloitteellinen useissa paikallisissa kulttuuri- ja sivistyshankkeissa. Se on edistänyt voimakkaasti myös yhteiskunnan muuta kehitystä alueella.

Toivomme erityisesti yhteistyöehdotuksia, jotka edistävät Satakunnan Kansan lukemista ja tilaamista. Emme sponsoroi mainontaa opiskelijahaalareissa. Olemme rajanneet tuen ulkopuolelle myös opiskelijoiden opinto- ja luokkaretket sekä vuosijuhlat. Muusta opiskeluun liittyvästä yhteistyöstä olemme kiinnostuneita.
Onko sinulla yhteistyöidea?

Käsittelemme meille saapuneet ehdotukset kuukausittain ja otamme sen jälkeen yhteyttä.
Jos asiasi koskee ilmoitusyhteistyötä, voit ottaa yhteyttä suoraan Hanna Jaloseen (p. 010 665 8223, hanna.jalonen@almamedia.fi) ja opiskelija-asioissa Katja Hakalaan (p. 010 665 8203, katja.hakala@satakunnankansa.fi).

Jos asiasi koskee pelkästään toimitusta (ja siihen liittyy esim. juttuaihe), voit ottaa yhteyttä suoraan suunnittelevaan uutispäällikköön (p. 010 665 8318) tai lähetä tekstiviesti VINKKI tai viesti UUTISKUVA maksuttomaan numeroon 13524. Voit myös lähettää sähköpostia: sk.toimitus@satakunnankansa.fi.