Tervetuloa Satakunnan Kansan asiakaspalveluun

Täällä voit hoitaa tilauksiin liittyvät asiat sujuvasti silloin kun sinulle parhaiten sopii. Valitse, mitä haluat tehdä. Huomioithan, että tietosuojakäytännöt ovat muuttuneet asiakkuutesi siirryttyä Sanomalle. Lisätietoa löydät osoitteesta sanoma.fi/tietosuoja.

Vaihda maksuttomaan laskutustapaan verkkopalvelussamme

Satakunnan Kansan tilaajana voit osallistua suosittuun Kesäkisaamme 22.6.-5.7. Jaossa on upeita viikkopalkintoja!

Yllätä uusi koululainen lehti-ilmoituksella 13.8. ja tee koulun aloituksesta lapselle entistä ikimuistoisempi. Kanta-asiakkaana saat Koulutielle-ilmoituksesta -50 %

Yllätä iloisesti lehti-ilmoituksella! Kanta-asiakkaille perheilmoitukset -50 % 31.8. saakka

Voit nyt tarkistaa Postin varhaisjakelutilanteen OmaPosti-verkkosivuilta tai -sovelluksesta

Luo käyttäjätunnus Satakunnan Kansaan myös perheenjäsenellesi

Tilaaja, kuuntele kuukausittain vaihtuvaa äänikirjaa uutissovelluksessa ilman lisämaksua

Kanta-asiakas, voit nyt tehdä muutoksia laskullesi sivuillamme

Kanta-asiakkaan edut

Tulosta lomakalenteri

Satakunnan Kansan varhaisjakelu 1.1.2020 alkaen Postille