Ota käyttöön helppo, paperiton laskutustapa. Voit vaihtaa perinteisen paperilaskun sähköpostilaskuun verkkopalvelussamme.

Laskutustavan vaihtaminen on helppoa:

1. Kirjaudu laskutus- ja maksutavat -sivulle. Kirjautumiseen tarvitset käyttäjätunnuksen ja salasanan. Jos et muista salasanaasi, saat tilattua uuden kirjautumissivulta.
  2. Valitse valikosta haluamasi uusi laskutustapa.
  3. Lisää pyydetyt tiedot sivulla olevaan kenttään. Sähköpostilaskun osalta kysymme sähköpostiosoitteesi.
  4. Klikkaa lopuksi tallenna.
E-laskun saat vaihdettua käyttöösi verkkopankissasi.

Veloitamme 1.9.2020 alkaen paperilaskuista 2,90 euron suuruisen laskutustapalisän laskua kohden.