Nokian Uutiset pitää sinut ajan tasalla

Nokian Uutiset
Nokian Uutiset on aito paikallislehti, joka on lähellä lukijaansa. Nokian Uutiset ilmestyy kolme kertaa viikossa maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin.

Uutissovellus
Nokian Uutisten sovellus pitää sinut ajan tasalla paikallisista tapahtumista ja puheenaiheista. Sovelluksesta löydät uutisvirran, kuukausittain vaihtuvan äänikirjan, kanta-asiakaskortin ja digitaalisen näköislehden. Lataa sovellus App Storesta tai Play Kaupasta.

Nokianuutiset.fi
Verkkopalvelumme nokianuutiset.fi päivittyy jatkuvasti ja täydentää tarjontaamme.

Näköislehti
Tilaajana pääset lukemaan myös painetun lehden näköislehtenä. Näköislehti ilmestyy jokaisena paperilehden ilmestymispäivänä. Löydät näköislehden uutissovelluksesta ja osoitteesta www.nokianuutiset.fi/nakoislehti.

Näin lataat Nokian Uutisten sovelluksen

Hae ja lataa Nokian Uutisten sovellus älypuhelimeen ja tabletille

Löydät sovelluksen Applen laitteisiin App Storesta ja Android-laitteisiin Play Kaupasta.

Kirjaudu sovellukseen sähköpostiosoitteellasi ja asettamallasi salasanalla

Mikäli sinulla ei vielä ole käyttäjätunnusta (sähköpostiosoitteesi), ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Jos unohdit salasanan, aseta uusi. Voit tehdä sen täällä.

Valmis, kaikki sisällöt ovat käytössäsi!

Uutissovelluksesta seuraat jatkuvasti päivittyviä uutisia ja luet digitaalisen näköislehden. Myös kanta-asiakaskorttisi sekä voimassa olevat kanta-asiakasedut kulkevat aina mukana.