Tervetuloa Nokian Uutisten asiakaspalveluun

Täällä voit hoitaa lehtitilauksiin liittyvät asiat sujuvasti silloin kun sinulle parhaiten sopii. Huomioithan, että tietosuojakäytännöt ovat muuttuneet asiakkuutesi siirryttyä Sanomalle. Lisätietoa löydät osoitteesta sanoma.fi/tietosuoja.

Vaihda maksuttomaan laskutustapaan verkkopalvelussamme

Yllätä iloisesti lehti-ilmoituksella! Perheilmoitukset -50 %

Voit nyt tarkistaa Postin varhaisjakelutilanteen OmaPosti-verkkosivuilta tai -sovelluksesta

Nokian Uutisten varhaisjakelupäivystyksen puhelinnumero vaihtuu 7.4.2020 alkaen

Kanta-asiakasedut

Luo käyttäjätunnus Nokian Uutisiin myös perheenjäsenellesi

Nokian Uutisten varhaisjakelu 1.1.2020 alkaen Postille