Tervetuloa Merikarvia-lehden asiakaspalveluun

Täällä voit hoitaa lehtitilauksiin liittyvät asiat sujuvasti silloin kun sinulle parhaiten sopii. Huomioithan, että tietosuojakäytännöt ovat muuttuneet asiakkuutesi siirryttyä Sanomalle. Lisätietoa löydät osoitteesta sanoma.fi/tietosuoja.

Yllätä iloisesti lehti-ilmoituksella! Perheilmoitukset -50 %

Vaihda sähköpostilasku helposti laskutustavaksesi sivuillamme

Voit nyt tarkistaa Postin varhaisjakelutilanteen OmaPosti-verkkosivuilta tai -sovelluksesta

Kanta-asiakasedut

Luo käyttäjätunnus Merikarvia-lehteen myös perheenjäsenellesi

Merikarvia-lehden varhaisjakelu 1.1.2020 alkaen Postille