Tervetuloa KMV-lehden asiakaspalveluun

Täällä voit hoitaa lehtitilauksiin liittyvät asiat sujuvasti silloin kun sinulle parhaiten sopii. Huomioithan, että tietosuojakäytännöt ovat muuttuneet asiakkuutesi siirryttyä Sanomalle. Lisätietoa löydät osoitteesta sanoma.fi/tietosuoja.

Tilausehtosi muuttuvat 11.11. alkaen

Vaihda maksuttomaan laskutustapaan verkkopalvelussamme

Voit nyt tarkistaa Postin varhaisjakelutilanteen OmaPosti-verkkosivuilta tai -sovelluksesta

KMV-lehden varhaisjakelupäivystyksen puhelinnumero vaihtuu 7.4.2020 alkaen

Luo käyttäjätunnus KMV-lehteen myös perheenjäsenellesi

KMV-lehden varhaisjakelu 1.1.2020 alkaen Postille