Tervetuloa Kankaanpään Seudun asiakaspalveluun

Täällä voit hoitaa lehtitilauksiin liittyvät asiat sujuvasti silloin kun sinulle parhaiten sopii. Huomioithan, että tietosuojakäytännöt ovat muuttuneet asiakkuutesi siirryttyä Sanomalle. Lisätietoa löydät osoitteesta sanoma.fi/tietosuoja.

Vaihda maksuttomaan laskutustapaan verkkopalvelussamme

Yllätä iloisesti lehti-ilmoituksella! Perheilmoitukset -50 %

Voit nyt tarkistaa Postin varhaisjakelutilanteen OmaPosti-verkkosivuilta tai -sovelluksesta

Kanta-asiakkaan edut

Luo käyttäjätunnus Kankaanpään Seutuun myös perheenjäsenellesi

Kankaanpään Seudun varhaisjakelu 1.1.2020 alkaen Postille