Älä jää uutispimentoon

Jämsän Seutu
Jämsän Seudusta saat parhaan paikallistiedon tuoreena kaksi kertaa viikossa: maanantaisin ja perjantaisin. Tilaa Jämsän Seutu ja pysyt mukana paikkakunnan tapahtumissa.

Uutissovellus
Jämsän Seudun sovellus pitää sinut ajan tasalla paikallisista tapahtumista ja puheenaiheista. Sovelluksesta löydät uutisvirran, kuukausittain vaihtuvan äänikirjan, kanta-asiakaskortin ja digitaalisen näköislehden. Lataa sovellus App Storesta tai Play Kaupasta. Sovellukseen kirjaudutaan käyttäjätunnuksella (sähköpostiosoite) ja salasanalla.

Vekkari
Vekkari on lähellä lukijaansa niin arjessa kuin juhlassa. Vekkari ilmestyy joka keskiviikko.

www.jamsanseutu.fi
Uutistarjontaa täydentää verkkopalvelumme www.jamsanseutu.fi. Selätä uutisnälkäsi pitkin päivää verkossa.

Näköislehti
Tilaajana pääset lukemaan myös painetun lehden näköislehtenä. Näköislehti ilmestyy jokaisena paperilehden ilmestymispäivänä. Löydät näköislehden uutissovelluksesta ja osoitteesta www.jamsanseutu.fi/nakoislehti.

Näin lataat Jämsän Seudun sovelluksen

Hae ja lataa Jämsän Seudun sovellus älypuhelimeen ja tabletille

Löydät sovelluksen Applen laitteisiin App Storesta ja Android-laitteisiin Play Kaupasta.

Kirjaudu sovellukseen sähköpostiosoitteellasi ja asettamallasi salasanalla

Mikäli sinulla ei vielä ole käyttäjätunnusta (sähköpostiosoitteesi), ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Jos olet unohtanut salasanasi, aseta uusi täällä >>

Valmis, kaikki sisällöt ovat käytössäsi!

Uutissovelluksesta seuraat jatkuvasti päivittyviä uutisia ja luet näköislehden. Myös kanta-asiakaskorttisi sekä voimassa olevat kanta-asiakasedut kulkevat aina mukana.