Postin lakko päättyy, lehdet jaetaan normaalisti 29.11. alkaen

Postin lakko päättyy ja Valkeakosken Sanomien Postin päiväjakelussa olevat lehdet jaetaan normaalisti perjantaista 29.11.2019 alkaen.

 

 

Alla aiempi tiedote lakosta ja sen vaikutuksesta jakeluun:

Suurin osa Valkeakosken Sanomien tilaajista saa lehtensä myös maanantaina 11. marraskuuta alkaneen Postin lakon aikana. Postin lakon aikana varhaisjakelussa olevat lehdet jaetaan normaalisti. Lakko koskee vain Postin päiväjakelussa olevia sanomalehtiä. Valkeakosken Sanomat pahoittelee Postin tilanteesta johtuvaa jakeluhäiriötä.

Näköislehti on tilaajien luettavissa

Näköislehti ilmestyy tavalliseen tapaan. Näköislehteä voi lukea verkkosivulla Valkeakoskensanomat.fi ja uutissovelluksessa. Tilaajana sinulle kuuluvat automaattisesti kaikki Valkeakosken Sanomien digitaaliset palvelut. Verkkosivua ja uutissovellusta käytät helposti kirjautumalla sisään Valkeakosken Sanomien käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Jos olet Valkeakosken Sanomien tilaaja, mutta sinulla ei vielä ole tunnuksia, voit luoda ne asiakasnumerosi avulla. Löydät asiakasnumerosi tilauslaskusta tai kanta-asiakaskortistasi.

Lue näköislehti >>

Kirjaudu sisään Valkeakoskensanomat.fihin >>

Lakon aikana käytössä olevat noutopisteet

Lakon aikaisia lehtiä ei valitettavasti ole mahdollista toimittaa jälkikäteen. Jos et saa painettua lehteä Postin lakon aikana, voit halutessasi noutaa lehden seuraavista pisteistä:

  • Valkeakosken Sanomien asiakaspalvelupiste, Valtakatu 9-11, 4. krs, 37600 Valkeakoski