Tervetuloa tutustumaan Valkeakosken Sanomien digituotteisiin 8.10. SeniorSurf-tapahtumaan!

SeniorSurf-digitapahtuma järjestetään Valkeakosken pääkirjastossa 8.10.2019 klo 10-13. Valkeakosken Sanomat on mukana tapahtumassa.

Saat henkilökohtaista opastusta Valkeakosken Sanomien sovelluksen ja Valkeakoskensanomat.fin käyttöön. Voit ottaa oman laitteesi mukaan.

Kerro samalla juttuvinkkisi päätoimittaja Mari Tuohiniemelle. Mari on paikalla koko tapahtuman ajan.

Tapahtumassa on myös Aamulehden, Nordean, Osuuspankin ja Aito Säästöpankin digineuvontaa, Celia-kirjaston esittelyä lukemisesteisille, opastusta PIKI-kirjastojen e-palveluihin, Valkeakoski-opiston tietoiskuja ja Mukanetin vertaisopastusta.