Tilausehtosi muuttuvat 11.11. alkaen

Sanoma Media Finland Oy osti toukokuussa Alma Media Kustannus Oy:n alueellisen liiketoiminnan. Yrityskaupan myötä Sydän-Satakunnan asiakas- ja tilaustiedot siirretään Sanoman käytössä oleviin järjestelmiin 11.-15.11.2020. 

Nykyiset tilaukset ja niiden toimituksellinen sisältö pysyvät ennallaan. 

Järjestelmävaihdos aiheuttaa kuitenkin muutoksia tilausehtoihin ja hyvityskäytäntöihin. Muuttuneet ehdot astuvat voimaan 11.11.2020. 

Tärkeimmät muutokset ovat: 

  • Jakelunkeskeytyksen ja tilapäisen osoitteenmuutoksen minimiaika on jatkuvassa jokapäiväisessä tilauksessa kaksi päivää. Muissa tilausmuodoissa minimiaika on sama kuin tilaukseen kuuluvien lehtien lukumäärä viikossa – eli jos sinulle tulee lehti kolmena päivänä viikossa, tulee jakelunkeskeytyksen olla vähintään kolmen päivän mittainen. 
  • Jakelunkeskeytyksen ja tilapäisen osoitteenmuutoksen enimmäisaika pitenee kuuteen kuukauteen kaikissa tilausmuodoissa. 
  • Hyvitämme jatkuvaan tilaukseen tehdyn jakelunkeskeytyksen pidentämällä tilausjaksoasi. Huomaathan, että hyvitettävästä keskeytysajasta vähennetään seitsemän peräkkäisen kalenteripäivän omavastuuaika. Esimerkiksi jos keskeytät jokapäiväisen tilauksen 20 päiväksi, siirtyy tilausjakso 13 päivää eteenpäin. 
  • Voit lukea lehden kaikkia digisisältöjä jakelunkeskeytyksen aikana 30 päivän ajan. Lukuoikeus alkaa automaattisesti samaan aikaan kuin jakelunkeskeytys. 
  • 16.11. lähtien korttitapahtumien veloittajana näkyy Sanoma Media Finland Oy 
  • Jatkuvien tilausten luotto- tai pankkikorttiveloituksen ajankohta muuttuu. 16.11.2020 lähtien veloitus tehdään laskutusrytmistä riippuen 10-14 päivää ennen uuden jakson alkua. Aiemmin veloitus on tehty tilausjakson alussa.  

Sanoma Media Finland Oy:n digitaalisia palveluja voi käyttää yhdellä tunnuksella. Sydän-Satakunnan käyttäjätunnus muuttuu Sanoma-tilin käyttäjätunnukseksi 16.11.2020. Tämän myötä rekisteröityneet asiakkaat voivat jatkossa käyttää esimerkiksi Helsingin Sanomia ja Ruutua samalla tunnuksella. Muutoksesta viestitään tarkemmin sähköpostitse lähempänä Sanoma-tilin käyttöönottoa. 

Tarvittaessa voit olla yhteydessä asiakaspalveluun. Asiakaspalvelun yhteystiedot löydät täältä: sydansatakunta.fi/yhteystiedot. 

Päivitetyt tilausehdot ovat 11.11.2020 alkaen nähtävillä Sanoma Media Finland Oy:n asiakaspalvelusivustolla osoitteessa oma.sanoma.fi.