Postin lakko päättyy, lehdet jaetaan normaalisti 2.12. alkaen

Postin lakko päättyy ja Suur-Keuruu Postin päiväjakelussa olevat lehdet jaetaan normaalisti maanantaista 2.12.2019 alkaen.

Tällä viikolla lehdet ovat edelleen saatavissa päivittäistavarakauppojen noutopisteissä.

 

Alla aiempi tiedote lakosta ja sen vaikutuksesta jakeluun:

Postin maanantaina 11.11. alkanut lakko vaikuttaa myös Suur-Keuruun jakeluun. Postin lakon aikana varhaisjakelussa olevat lehdet jaetaan normaalisti. Lakko koskee vain Postin päiväjakelussa olevia sanomalehtiä. Suur-Keuruu pahoittelee Postin tilanteesta johtuvaa jakeluhäiriötä.

Näköislehti on tilaajien luettavissa

Näköislehti ilmestyy tavalliseen tapaan. Näköislehteä voi lukea verkkosivulla Suurkeuruu.fi ja uutissovelluksessa. Tilaajana sinulle kuuluvat automaattisesti kaikki Suur-Keuruun digitaaliset palvelut. Verkkosivua ja uutissovellusta käytät helposti kirjautumalla sisään Suur-Keuruun käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Jos olet Suur-Keuruun tilaaja, mutta sinulla ei vielä ole tunnuksia, voit luoda ne asiakasnumerosi avulla. Löydät asiakasnumerosi tilauslaskusta tai kanta-asiakaskortistasi.

Lue näköislehti >>

Kirjaudu sisään Suurkeuruu.fihin >>

Lakon aikana käytössä olevat noutopisteet

Lakon aikaisia lehtiä ei valitettavasti ole mahdollista toimittaa jälkikäteen. Jos et saa painettua lehteä Postin lakon aikana, voit halutessasi noutaa lehden seuraavista pisteistä:

  • S-market Keuruu
  • K-supermarket Järvituuli
  • Sale Haapamäki
  • Sale Multia