Postin lakko päättyy, lehdet jaetaan normaalisti 28.11. alkaen

Postin lakko päättyy ja Satakunnan Kansan Postin päiväjakelussa olevat lehdet jaetaan normaalisti torstaina 28.11.2019 ilmestyvästä lehdestä alkaen.

Postin päiväjakelussa olleille alueille tehtiin erikoisjärjestelyjä. Satakunnan Kansaa jaettiin yhteisnoutolaatikoihin. Järjestelyt puretaan keskiviikon aikana.

 

 

Alla aiempi tiedote lakosta ja jakelusta:

Suurin osa Satakunnan Kansan tilaajista saa lehtensä myös maanantaina 11. marraskuuta alkaneen Postin lakon aikana. Postin lakon aikana varhaisjakelussa olevat lehdet jaetaan normaalisti. Lakko koskee vain Postin päiväjakelussa olevia sanomalehtiä. Satakunnan Kansa pahoittelee Postin tilanteesta johtuvaa jakeluhäiriötä.

Näköislehti on tilaajien luettavissa

Näköislehti ilmestyy tavalliseen tapaan. Näköislehteä voi lukea sekä Satakunnan Kansan verkkosivulla Satakunnankansa.fi että uutissovelluksesta. Tilaajana sinulle kuuluvat automaattisesti kaikki Satakunnan Kansan digitaaliset palvelut.

Lue näköislehti >>

Sovellus ja verkkosivut palvelevat

Satakunnan Kansan verkkosivujen ja älylaitteille tarkoitetun uutissovelluksen kaikki palvelut ovat tilaajien käytössä kaikkina vuorokauden aikoina.

Verkkosivua ja sovellusta käytät helposti kirjautumalla Satakunnan Kansan käyttäjätunnuksella. Jos olet Satakunnan Kansan tilaaja, mutta sinulla ei vielä ole tunnuksia, voit luoda ne asiakasnumerosi avulla. Löydät asiakasnumerosi tilauslaskusta tai kanta-asiakaskortistasi.

Kirjaudu sisään Satakunnankansa.fihin >>

Lue lisää Satakunnan Kansan uutissovelluksesta >> 

Lue lisää Postin lakosta Satakunnankansa.fistä >>

Lakon aikainen jakelu ja käytössä olevat noutopisteet

Torstaista 14.11. alkaen Satakunnan Kansa jaetaan jokaisena viikonpäivänä niin kutsuttuihin yhteisnoutolaatikoihin niille asiakkaille, jotka saavat normaalisti lehtensä arkisin Postin päiväjakelussa ja viikonloppuisin Alma Manun yhteisnoutolaatikkojakelussa. Lehdet toimitetaan samaan yhteisnoutolaatikkoon ja samalla aikataululla kuin viikonloppuisin.

Lakon aikaisia lehtiä ei valitettavasti ole mahdollista toimittaa jälkikäteen. Jos et saa painettua lehteä Postin lakon aikana, voit halutessasi noutaa lehden seuraavista pisteistä:

  • Kankaanpään Seudun asiakaspalvelupiste, Linnankatu 1, 38700 Kankaanpää
  • Satakunnan Kansan asiakaspalvelupiste, Pohjoisranta 11 E, Pori