Painettu Satakunnan Kansa ei ilmesty su 21.4. ja ma 22.4.

Satakunnan Kansa viettää pääsiäistä kanssasi! Uutissovellus ja Satakunnankansa.fi palvelevat joka päivä, vaikka painettu lehti ja näköislehti pitävät taukoa 21.4. ja 22.4.

Uutissovellus
Uutissovellus sisältöineen kuuluu Satakunnan Kansan tilaushintaan. Löydät sovelluksesta tuoreet uutiset aihealueittain, kuuntelet kuukausittain vaihtuvaa äänikirjaa ja tarkastat päivän sään. Kirjaudu sovellukseen Satakunnan Kansan käytäjätunukksellasi ja salasanallasi.

Lataa uutissovellus älypuhelimeen ja tablettiin sovelluskaupastasi.
App Store
Play Kauppa

Satakunnankansa.fi
Ajankohtaiset uutiset voit myös lukea Satakunnankansa.fistä. Kirjaudu sisään Satakunnankansa.fihin ja saat käyttöösi kaikki sisältömme. Käyttäjätunnus on sähköpostiosoitteesi. Mikäli olet unohtanut salasanasi, pääset luomaan uuden täältä >>

Perheenjäsenille omat käyttäjätunnukset

Nyt voit luoda myös perheenjäsenillesi omat käyttäjätunnukset, joilla hekin pääsevät tutustumaan uudistuneeseen sivustoon. Rinnakkaiskäyttäjiä pystyt luomaan Satakunnankansa.fissä Omat tiedot -sivulla kohdassa Rinnakkaiskäyttäjät. Omat tiedot näet, kun olet kirjautunut sisään.

Mukavia lukuhetkiä Satakunnan Kansan parissa!