Satakunnan Kansan uutissovellus palvelee joka päivä, vaikka painettu- ja näköislehti pitävät juhannustaukoa 23.-25.6.

• Painettu Satakunnan Kansa ja digitaalinen näköislehti eivät ilmesty juhannuksena 23.-25.6.2017.

Satakunnan Kansan uutissovellus (iOS/Android) ja satakunnankansa.fi päivittyvät aktiivisesti koko juhannuksen ajan. Selaa tuoreimmat uutiset, viihdy urheilun ja videoiden parissa. Lukemistosta voit lukea mm. miten yhä useampi nuori käy kauneusleikkauksessa ja miksi harmonikkataiteilija Henriikka Santamaa elää nyt vain tunti kerrallaan.

Mikäli et vielä ole luonut itsellesi käyttäjätunnusta satakunnankansa.fi:hin, teet sen helposti ja nopeasti täällä.

Unohtuiko salasana? Ei hätää, voit asettaa käyttäjätunnukselle uuden salasanan tästä.

Ohje Satakunnan Kansan uutissovelluksen käyttöönottoon.

Hyvää juhannusta!