Nyt mobiilisovelluksessa Iltalehti ja kanta-asiakaskortti sekä kanta-asiakasedut

Satakunnan Kansan mobiilisovellus on uudistunut. Kanta-asiakkaat voivat katsoa sieltä kuukauden edut ja lunastaa ne käyttöön vilauttamalla omaa kanta-asiakaskorttia – joka sekin löytyy nyt kätevästi sovelluksesta! Iltalehden tuoreimmat uutiset löytyvät nyt Satakunnan Kansan sovelluksesta.

Satakunnan Kansan sovellusta uudistettiin lisäämällä palveluun välilehdet kanta-asiakkaille ja Iltalehden artikkeleille. Siihen tehtiin myös muita pienempiä parannuksia, jotta sovellus on entistäkin mukavampi käyttää. Muun muassa artikkeleiden ulkoasua uudistettiin monimuotoisemmiksi ja miellyttävämmäksi lukea. Myös suositun näköislehden toimintaa paranneltiin.

Kanta-asiakkaan kortti ja edut aina mukanasi

Kanta-asiakaskortti kulkee näppärästi mukana sovelluksessa, jolloin se on helppo ottaa esille lunastaessa kanta-asiakkaille kuuluvia etuja. Kanta-asiakasedut -välilehdeltä löytyvät myös kaikki kuukausittain vaihtuvat edut, joita Satakunnan Kansa tarjoaa kanta-asiakkailleen yhteistyökumppaneiden kanssa.

Miten saan mobiilisovelluksen käyttööni?
Satakunnan Kansan tilaajana saat ladattua mobiilisovelluksen maksutta älypuhelimeen ja tablettiin (iOS/Android). Katso ohjeet ja laitevaatimukset TÄÄLTÄ.