Näin kirjaudut Satakunnan Kansan verkkopalveluun ja sovellukseen

Tilauksesi hintaan sisältyvät paperilehden lisäksi automaattisesti kaikki digitaaliset tuotteet. Ne kannattaa ottaa käyttöön viimeistään nyt.

Satakunnan Kansan tilaukseen kuuluu aina satakunnankansa.fi kaikki sisällöt (mm. uutiset, videot ja digitaalinen näköislehti) sekä sovellus älypuhelimeen ja tablettiin (iOS ja Android – katso tarkemmat laitevaatimukset alempaa).

Uutiset päivittyvät aina ensimmäisenä verkkoon. Käytit sitten tietokonetta, tablettia tai älypuhelinta, ajantasaiset uutiset, ihmiset ja tapahtumat ovat kaikki saatavillasi missä ikinä liikutkin: mökillä, töissä, kaupassa tai bussissa.

Kirjautuminen verkkopalveluun

kirjaudu

Kirjautuminen tapahtuu osoitteessa www.satakunnankansa.fi/kirjaudu.
Kirjautumiseen pääset myös Satakunnan Kansan etusivulta www.satakunnankansa.fi klikkaamalla sivun oikeassa yläreunassa näkyvää ”Kirjaudu sisään”-painiketta.

Jos kirjaudut ensimmäistä kertaa, sinun tulee antaa asiakasnumerosi ja postinumerosi päästäksesi eteenpäin luomaan itsellesi käyttäjätunnuksen (sähköpostiosoite) ja salasanan. Kirjautuminen vaatii toimivan sähköpostitilin turvallisuussyistä.

Salasanan täytyy olla vähintään kahdeksan merkkiä pitkä ja sisältää ainakin yksi iso kirjain, yksi pieni kirjain sekä yksi numero.

Kun käyttäjätunnus ja salasana on luotu, kirjaudut palveluun seuraavilla kerroilla syöttämällä käyttäjätunnuksen ja salasanan niille varattuihin kenttiin kirjautumissivulla. Asiakasnumeroa tai postinumeroa ei tarvita enää.

Vinkki: Kirjautuessa kannattaa olla tarkkana, ettei käyttäjätunnukseen tai salasanaan tule virheitä.
Jos kirjautumisessa ilmenee ongelmia virheettömästä tunnuksesta ja salasanasta huolimatta, katso apua täältä tai ota yhteys asiakaspalveluumme.

kirjautuneena

Kirjautuminen on onnistunut, kun www.satakunnankansa.fi -sivun oikeassa ylälaidassa näkyy ”Omat tiedot” -teksti. Tällöin kaikki verkon sisällöt ovat rajoituksetta käytössäsi.

Klikkaamalla Omat tiedot -tekstiä pääset tarvittaessa tarkastelemaan tietojasi, vaihtamaan salasanasi tai kirjautumaan ulos.

Jos unohdat salasanasi, pääset asettamaan salasanasi uudelleen täältä.

Mobiilisovelluksen käyttö

Mobiilisovellus on saatavilla tabletteihin ja älypuhelimiin, joissa on iOS tai Android -ohjelmisto.
Sovelluksen lataaminen on maksutonta, mutta päästäksesi lukemaan sisältöjä rajoituksetta sinulla tulee olla Satakunnan Kansan tilaus voimassa, jolloin pääset kirjautumaan palveluun.

Sovellukseen kirjaudutaan samoilla tunnuksilla kuin verkkopalveluunkin (ks. ohje ylempänä). Mobiilisovellus kysyy kirjautumistietoja ensimmäisellä kerralla kun avaat sovelluksen.

Sovelluksessa liikutaan kortilta toiselle pyyhkäisemällä näyttöä oikealle tai vasemmalle. Pyyhkäisemällä ylhäältä alaspäin saat sivun päivittymään.

Android -laitteet

Sovellus ladataan maksutta Google Play -sovelluskaupasta.

Jos sovellus ei toimi, tarkista laitteen Anroid-versio. Laitteen tulee olla Android 4.1 tai uudempi, version voi tarkistaa laitteen asetuksista.

iOS -laitteet

Sovellus ladataan maksutta App Storesta.

Jos sovellus ei toimi, tarkista laitteen iOS-versio. Laitteen tulee olla iOS 8 tai uudempi, version voi tarkistaa laitteen asetuksista.

Windows-laitteet

Sovellusta ei ole saatavilla Windows-laitteisiin.

Windows-laitteissa ja vanhemmissa älypuhelimisissa uutiset ovat luettavissa selaimen kautta osoitteessa www.satakunnankansa.fi. Sisällöt ovat aina ajantasaisia ja samanlaisia kuin mobiilisovelluksessakin.

Näköislehden käyttö

Näköislehti on päivän painettu Satakunnan Kansa digitaalisessa muodossa, jolloin se kulkee kätevästi mukana laitteessasi pitkin päivää. Näköislehti on luettavissa niin tietokoneen selaimella www.satakunnankansa.fi -osoitteessa kuin myös mobiilisovelluksessa älypuhelimella tai tabletilla. Sovelluksessa näköislehti löytyy omalta välilehdeltään ja verkkosivulla etusivun yläreunasta.

Vinkki: Näköislehden latautumisnopeuteen vaikuttaa internetyhteyden nopeus. Näin ollen voit varmistua näköislehden toimivuudesta lataamalla sen paikassa, jossa varmiten on hyvä internetyhteys.