Liikenneviikko

Liikenneviikko on alakouluille ja esiopetusryhmille suunnattu kolmipäiväinen teemaviikko, jota vietetään aina syyskuussa viikolla 37. Liikenneviikolla Satakunnan Kansasta löytyy lapsille suunnattuja liikenneturvallisuuteen liittyviä juttuja. Julkaisemme lehdessä viikolla suositun liikennemerkkiaukeaman.

Satakunnan Kansa toimittaa liikenneviikolla veloituksetta lehtiä opetuskäyttöön Satakunnan koulujen ja esikouluryhmien oppilaille.

Lehtien viimeinen tilauspäivä 26.8. Kuljetusteknisistä syistä emme ota vastaan tilauksia tämän jälkeen.

Liikenneviikon tehtäväpaketit

Satakunnan Kansa tarjoaa liikenneviikolla lapsille suunnattuja liikenneaiheisia juttuja sekä tehtäväpaketit, joiden avulla esi- ja alakoululaisten on mukava harjoitella liikenneturvallisuuteen liittyviä asioita. Lisäksi tarvitaan vain Satakunnan Kansa. Liikenneviikon paketit on suunnitellut opettaja Essi Leppälä ja kuvittanut graafikko Hannu Timonen.

Liikenneviikon tehtäväpaketit ovat käytettävissä & tulostettavissa täällä.

Vinkkejä liikennekasvatukseen löytyy runsaasti osoitteista:

www.turvapupu.net
www.liikenneturva.fi