Satakunnan Kansan vanha näköislehtisovellus poistui

Satakunnan Kansan vanhempi näköislehtisovellus on poistunut käytöstä. Kesäkuun 1. päivästä alkaen vanhaan sovellukseen ei päivity uutta näköislehteä. Vanhan sovelluksen tunnistaa laitteen työpöydällä olevasta logosta. Jos logo on valkoisella pohjalla, niin sovellus on poistuva vanha versio. Jos mobiilaitteesta löytyvä logo on pohjaväriltään tummansininen, sovellus toimii jatkossakin.

Lataa itsellesi nyt uusi sovellus App Storesta (iOS-käyttäjät) tai Google Play Kaupasta (Android-käyttäjät). Uudessa sovelluksessa on näköislehden lisäksi paljon muutakin sisältöä, mm. päivittyvää uutisvirtaa sekä videoita.

Windows-käyttäjän kannattaa lukea Satakunnan Kansan näköislehteä suoraan nettiosoitteessa http://www.satakunnankansa.fi/nakoislehti/ Näköislehti toimii siis puhelimissakin ilman mobiilisovellusta.

Mukavia lukuhetkiä!