Satakunnan Kansan mobiilisovellus

Mobiilisovellus avaa jatkuvasti päivittyvän uutisvirran ja näköislehdet. Helposti selattava uutisvirta pitää sinut ajan tasalla päivän tapahtumista.  Tuttu lehti kulkee mukavasti mukana kaikkialle minne menet.

Sovellus on saatavilla niin tabletteihin kuin älypuhelimiinkin (iOS ja Android). Windows-puhelimiin on saatavilla näköislehtisovellus.

Lataa sovellus Android-laitteeseen Google Play -sovelluskaupasta ja iOS-laitteeseen App Storesta.

Lataa näköislehtisovellus Windows-puhelimiin Microsoft storesta.