Postin lakko päättyy, lehdet jaetaan normaalisti 29.11. alkaen

Postin lakko päättyy ja Nokian Uutisten Postin päiväjakelussa olevat lehdet jaetaan normaalisti perjantaista 29.11.2019 alkaen.

 

 

Alla aiempi tiedote lakosta ja sen vaikutuksesta jakeluun:

Suurin osa Nokian Uutisten tilaajista saa lehtensä myös maanantaina 11. marraskuuta alkaneen Postin lakon aikana. Postin lakon aikana varhaisjakelussa olevat lehdet jaetaan normaalisti. Lakko koskee vain Postin päiväjakelussa olevia sanomalehtiä. Nokian Uutiset pahoittelee Postin tilanteesta johtuvaa jakeluhäiriötä.

Näköislehti on tilaajien luettavissa

Näköislehti ilmestyy tavalliseen tapaan. Näköislehteä voi lukea verkkosivulla Nokianuutiset.fi ja uutissovelluksessa. Tilaajana sinulle kuuluvat automaattisesti kaikki Nokian Uutisten digitaaliset palvelut. Verkkosivua ja uutissovellusta käytät helposti kirjautumalla sisään Nokian Uutisten käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Jos olet Nokian Uutisten tilaaja, mutta sinulla ei vielä ole tunnuksia, voit luoda ne asiakasnumerosi avulla. Löydät asiakasnumerosi tilauslaskusta tai kanta-asiakaskortistasi.

Lue näköislehti >>

Kirjaudu sisään Nokianuutiset.fihin >>

Lakon aikana käytössä olevat noutopisteet

Lakon aikaisia lehtiä ei valitettavasti ole mahdollista toimittaa jälkikäteen. Jos et saa painettua lehteä Postin lakon aikana, voit halutessasi noutaa lehden seuraavista pisteistä:
  • Nokian Uutisten asiakaspalvelupiste