Tervetuloa tutustumaan Nokian Uutisten digituotteisiin Messut Nokialla -tapahtumaan

Tervetuloa tutustumaan Nokian Uutisten digituotteisiin 26.-27.5. Messut Nokialla -tapahtumaan Nokian jäähalliin.

Saat henkilökohtaista opastusta Nokian Uutisten sovelluksen ja verkkopalvelun käyttöön. Voit ottaa oman laitteesi mukaan.

Nokian Uutisten päätoimittaja Juha Karilainen tavattavissa molempina päivinä klo 10-12.