Postin lakko päättyy, lehdet jaetaan normaalisti 2.12. alkaen

Postin lakko päättyy ja KMV-lehden Postin päiväjakelussa olevat lehdet jaetaan normaalisti maanantaista 2.12.2019 alkaen.

Tällä viikolla lehdet ovat edelleen saatavissa päivittäistavarakauppojen noutopisteissä.

 

 

Alla aiempi tiedote lakosta ja sen vaikutuksesta jakeluun:

Postin maanantaina 11.11. alkava lakko vaikuttaa myös KMV-lehden jakeluun. Postin lakon aikana varhaisjakelussa olevat lehdet jaetaan normaalisti. Lakko koskee vain Postin päiväjakelussa olevia sanomalehtiä. KMV-lehti pahoittelee Postin tilanteesta johtuvaa jakeluhäiriötä.

Näköislehti on tilaajien luettavissa

Näköislehti ilmestyy tavalliseen tapaan. Näköislehteä voi lukea verkkosivulla Kmvlehti.fi ja uutissovelluksessa. Tilaajana sinulle kuuluvat automaattisesti kaikki KMV-lehden digitaaliset palvelut. Verkkosivua ja uutissovellusta käytät helposti kirjautumalla sisään KMV-lehden käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Jos olet KMV-lehden tilaaja, mutta sinulla ei vielä ole tunnuksia, voit luoda ne asiakasnumerosi avulla. Löydät asiakasnumerosi tilauslaskusta tai kanta-asiakaskortistasi.

Lue näköislehti >>

Kirjaudu sisään Kmvlehti.fihin >>

Lakon aikana käytössä olevat noutopisteet

Lakon aikaisia lehtiä ei valitettavasti ole mahdollista toimittaa jälkikäteen. Jos et saa KMV-lehden painettua lehteä Postin lakon aikana, voit halutessasi noutaa lehden seuraavista pisteistä:
  • S-market Mänttä
  • K-market Ruokapaletti, Mänttä
  • K-market Järvinen Vilppula