Postin lakko päättyy, lehdet jaetaan normaalisti 2.12. alkaen

Postin lakko päättyy ja Kankaanpään Seudun Postin päiväjakelussa olevat lehdet jaetaan normaalisti 2.12.2019 ilmestyvästä lehdestä alkaen.

Tällä viikolla lehdet ovat edelleen saatavissa päivittäistavarakauppojen noutopisteissä.

 

 

Alla aiempi tiedote lakosta ja sen vaikutuksesta jakeluun:

Postin maanantaina 11.11. alkanut lakko vaikuttaa myös Kankaanpään Seudun jakeluun. Postin lakon aikana varhaisjakelussa olevat lehdet jaetaan normaalisti. Lakko koskee vain Postin päiväjakelussa olevia sanomalehtiä. Kankaanpään Seutu pahoittelee Postin tilanteesta johtuvaa jakeluhäiriötä.

Näköislehti on tilaajien luettavissa

Näköislehti ilmestyy tavalliseen tapaan. Näköislehteä voi lukea verkkosivulla Kankaanpaanseutu.fi. Tilaajana sinulle kuuluvat automaattisesti kaikki Kankaanpään Seudun digitaaliset palvelut. Verkkosivua käytät helposti kirjautumalla sisään Kankaanpään Seudun käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Jos olet Kankaanpään Seudun tilaaja, mutta sinulla ei vielä ole tunnuksia, voit luoda ne asiakasnumerosi avulla. Löydät asiakasnumerosi tilauslaskusta tai kanta-asiakaskortistasi.

Lue näköislehti >>

Kirjaudu sisään Kankaanpaanseutu.fihin >>

Lakon aikana käytössä olevat noutopisteet

Lakon aikaisia lehtiä ei valitettavasti ole mahdollista toimittaa jälkikäteen. Jos et saa Kankaanpään Seudun painettua lehteä Postin lakon aikana, voit halutessasi noutaa lehden seuraavista pisteistä:
  • Kankaanpään Seudun konttorilla jouluetkot to 14.11. ja to 21.11. tarjolla glögiä ja piparia, samalla saa päivän lehden mukaansa
  • Satakunnan Kansan konttorilta Porista
  • Citymarket Kankaanpää
  • S-Market Kankaanpää
  • Sale Honkajoki
  • Sale Karvia
  • Sale Pomarkku
  • K-Market Jämijärvi
  • K-Market Siikainen