Ikuisuus.fi – Janakkalan Sanomien kuolinilmoitukset julkaistaan myös verkossa

Ikuisuus.fi on Alma Median verkkopalvelu, jossa julkaistaan automaattisesti kaikki kuolinilmoitukset, jotka on julkaistu 21.1.2016 jälkeen Alma Median lehdissä. Ikuisuus.fissä kuolinilmoituksia on helppo selata ja etsiä esimerkiksi vainajan nimellä, syntymäajalla tai paikkakunnalla. Digitaalisella kuolinilmoituksella tavoitetaan vainajan kaikki työ- ja harrastusystävät tai muualle muuttaneet koulukaverit, jotka eivät lue tai tilaa paikallista sanomalehteä.

Omainen voi tehdä kuolinilmoituksen oheen maksutta vainajalle myös muistosivun. Jos vainajasta ei ole julkaistu kuolinilmoitusta lehdissämme, voi Ikuisuus.fihin tehdä digitaalisen kuolinilmoituksen ja luoda muistosivun sen oheen.

Mikä on muistosivu?

Muistosivu Ikuisuus.fissä voi olla yksinkertaisuudessaan vain lehti-ilmoitusta laajempi kuolinilmoitus, tai se voi olla isompi vuosien saatossa rakentuva kokonaisuus muistoja vainajan elämän varrelta.

Muistosivulle voi tallentaa muistoja, valokuvia ja yhteisiä tarinoita ja jakaa ne läheisten kesken. Muistosivu on hyvä paikka myös adressien tallentamiseen.

Muistosivu voi olla yksityinen tai julkinen. Yksityisessä muistosivussa ylläpitäjä määrittelee itse, ketkä pääsevät näkemään muistosivun ja kirjoittamaan sinne sisältöä. Julkinen muistosivu puolestaan on kaikkien nähtävillä, mutta kuten yksityisessäkin, ylläpitäjät pääsevät tarkastamaan ja hyväksymään kaiken sivulle tulevan sisällön ennen julkaisua.

Muistosivu on ilmainen heille, jotka ovat julkaisseet kuolinilmoituksen jossakin Alma Median lehdessä 21.1.2016 jälkeen, jolloin se on siirtynyt valmiiksi Ikuisuus.fihin. Kuolinilmoituksen jättäneelle omaiselle lähtee sähköposti, jossa olevan linkin kautta muistosivun saa luotua ilmaiseksi kuolinilmoituksen oheen.

Jos kuolinilmoitus ja muistosivu tehdään kokonaan Ikuisuus.fissä, kokonaisuuden hinta on 95 euroa, joka on kertamaksu. Sen lisäksi ei tule muita maksuja.

Tutustu palveluun osoitteessa www.ikuisuus.fi tai ota yhteyttä asiakaspalvelu@ikuisuus.fi