Laskutusvaihtoehtomme

Laskutusvaihtoehtojamme ovat sähköpostilasku, MobilePay, Siirto, E-lasku ja perinteinen paperilasku. Kaikki laskutustapamme ovat ilmaisia. Muistathan ilmoittaa meille, jos laskutustapaasi liittyvä sähköpostiosoite tai puhelinnumero vaihtuu. Muutoksen voit ilmoittaa asiakaspalvelusivuillamme tilaustietoni-sivulla tai ilmoittamalla siitä asiakaspalveluun.

Sähköpostilasku
Sähköposti on ilmainen laskutusvaihtoehto, jonka avulla saat kaikki tilauslaskusi suoraan ilmoittamaasti sähköpostiosoitteeseen. Sähköpostiin saapuvassa viestissä on laskun maksamiseen tarvittavat tiedot sekä pdf-muotoinen laskun kuva tai linkki esilläpitopalveluun, josta voi käydä katsomassa laskun kuvan. Sähköpostilasku sisältää virtuaaliviivakoodin, jolla laskun maksaminen käy kätevästi verkkopankissa.

MobilePay
MobilePaylla maksaminen edellyttää MobilePay-sovelluksen lataamista sovelluskaupasta. Aktivoimalla push-ilmoitukset sovelluksesta, saat tiedon saapuvasta laskusta. Lue lisää: https://mobilepay.fi/kayttajille/laskut-ja-toistuvat-maksut

Siirto
Siirto-maksujärjestelmä mahdollistaa maksut helposti ja luotettavasti kännykällä tunnistetun puhelinnumeron välityksellä. Siirto-appeja ovat Nordea Siirto, OP-mobiili ja Pivo. Palvelussa sinulle lähetetään Siirto-maksupyyntö, jossa on laskun kuva ja tarvittavat maksutiedot mukana. Voit älypuhelimessasi katsoa laskun ja hyväksyä sen helposti.

Voit lukea lisää osoitteesta siirto.fi

E-lasku
E-lasku on sähköisessä muodossa verkkopankkiisi lähetettävä lasku. Halutessasi voi katsella e-laskua paperilaskun näköisenä kuvana. Tarvittaessa voit muokata laskun tietoja ennen maksamista. Riittää kun teet sopimuksen omassa verkkopankissasi. Sieltä löydät myös tarkemmat e-laskun käyttöönoton ohjeet. Erillistä ilmoitusta Aamulehdelle ei tarvita. E-laskun yksilöintitietona on Aamulehden asiakasnumerosi. Löydät sen laskusta tai kanta-asiakaskortistasi.

Voit lukea lisää täältä.