Tule ostoksille Aamulehden Joulumyyjäisiin 14.12.

Järjestämme Aamulehden perinteiset Joulumyyjäiset Tampere-talossa lauantaina 14.12. kello 11–15

Tampere-talon Sorsapuistosali täyttyy yli sadan pirkanmaalaisen järjestön, koululuokan, seuran ja yhdistyksen myyntipöydästä. Tiskit notkuvat herkullisista leivonnaisista, käsitöistä sekä ihanista koriste- ja lahjatavaroista.

Tue paikallisten yhdistysten toimintaa ja tule hakemaan tunnelmallisen joulun tykötarpeet pukinkonttiin ja joulupöytään! Tapahtumassa on mukana myös joulupukki.

Jaamme Joulumyyjäisissä kanta-asiakkaillemme vuoden 2020 seinäkalentereita (600 kpl). Kalenterin saa Aamulehden kanta-asiakaskorttia näyttämällä. Tiesithän, että kanta-asiakaskortti löytyy myös Aamulehden uutissovelluksesta? Mikäli sinulla ei vielä ole sovellusta, tule Aamulehden pisteelle, niin ladataan se yhdessä laitteellesi. Saat Kismetin kiitokseksi.