Painettu Aamulehti ei ilmesty su 21.4. ja ma 22.4.

Aamulehti viettää pääsiäistä kanssasi! Uutissovellus ja Aamulehti.fi palvelevat joka päivä, vaikka painettu lehti ja näköislehti pitävät taukoa 21.4. ja 22.4.

Uutissovellus
Uutissovellus sisältöineen kuuluu Aamulehden tilaushintaan. Löydät sovelluksesta tuoreet uutiset aihealueittain, kuuntelet kuukausittain vaihtuvaa äänikirjaa ja tarkastat päivän sään. Kirjaudu sovellukseen Aamulehden käytäjätunukksellasi ja salasanallasi.

Lataa uutissovellus älypuhelimeen ja tablettiin sovelluskaupastasi.
App Store
Play Kauppa

Aamulehti.fi
Ajankohtaiset uutiset voit myös lukea Aamulehti.fistä. Kirjaudu sisään Aamulehti.fihin ja saat käyttöösi kaikki sisältömme. Käyttäjätunnus on sähköpostiosoitteesi. Mikäli olet unohtanut salasanasi, pääset luomaan uuden täältä >>

Perheenjäsenille omat käyttäjätunnukset

Nyt voit luoda myös perheenjäsenillesi omat käyttäjätunnukset, joilla hekin pääsevät tutustumaan uudistuneeseen sivustoon. Rinnakkaiskäyttäjiä pystyt luomaan Aamulehti.fissä Omat tiedot -sivulla kohdassa Rinnakkaiskäyttäjät. Omat tiedot näet, kun olet kirjautunut sisään.

Mukavia lukuhetkiä Aamulehden parissa!