Seuraa kanssamme itsenäisyyspäivän juhlintaa Tampereella ja Helsingissä

Miten hotelli Ilveksessä juhlitaan itsenäisyyttä tänä vuonna?
Keskiviikkona illalla otamme varaslähdön juhlintaan ja vierailemme hotelli Ilveksen jo perinteisiksi muodostuneissa Itsenäisyyspäivän juhlissa.

Seuraa suoraa lähetystä Tampereen Keskustorilta
Torstaina Tampereen Keskustorilla pidettävän itsenäisyyspäivän juhlan ja sen päätteeksi nähtävän ilotulituksen voi katsoa suorana lähetyksenä Aamulehti.fissä ja uutissovelluksessa. Juhla alkaa kello 17.

Katso Linnan juhlia pirkanmaalaisesta näkökulmasta
Kaksikkomme Sari Passaro ja Ossi Ahola ovat paikalla Presidentinlinnassa koko itsenäisyyspäivän illan. Vastaanotto alkaa kello 19. Välitämme juhlatunnelmaa, kuvia ja puheenaiheita Linnan juhlista ja Linnan edustalta koko illan Aamulehden sovelluksessa ja verkkosivuilla. Tapaamme erityisesti pirkanmaalaisia juhlavieraita. Perjantain painetussa lehdessä julkaisemme tuhdin paketin juhlista.

Mitä kuuluu Suomi 100 -vuonna syntyneille vauvoille?
Aamulehti seuraa säännöllisesti neljän viime vuonna syntyneen pirkanmaalaisen lapsen kasvua ja kehitystä. Nyt kerromme, millainen vauvojen ensimmäinen vuosi on ollut.

Miten kulunut vuosi on muuttanut näkymiä tulevaisuudesta?
Miten ilmastonmuutos vaikuttaa? Vuosi sitten, kun Suomi vietti 100-vuotissyntymäpäivää, ennustimme tulevaa. Nyt olemme päivittäneet ennustuksemme ja siinä huomioidaan erityisesti ympäristöasiat.

Lue musiikin huippujen yhteishaastattelu
Tampereelle saapuu itsenäisyyspäivänä harvinaisia vieraita. Klassisen musiikin huiput, tähtisopraano Karita Mattila ja  Ranskan radio-orkesterin ylikapellimestari Mikko Franck, esiintyvät Tampere-talossa itsenäisyyspäivänä. He kertovat ajatuksistaan yhteishaastattelussa.

 

Seuraa uutissovelluksesta suoraa lähetystämme Tampereen Keskustorilta

Uutissovelluksestamme seuraat koko ajan päivittyviä uutisia aihealueittain, luet päivän näköislehden ja kuuntelet kuukausittain vaihtuvaa äänikirjaa.

Itsenäisyyspäivänä näytämme suorana lähetyksenä itsenäisyyspäivän juhlan ja ilotulituksen Tampereen Keskustorilta. Juhla alkaa kello 17. Voit seurata lähetystä uutissovelluksesta tai osoitteessa aamulehti.fi.

Kaksikkomme Sari Passaro ja Ossi Ahola ovat paikalla Presidentinlinnassa koko itsenäisyyspäivän illan.