Aamulehden Joulumyyjäiset

Aamulehden perinteiset Joulumyyjäiset Tampere-talossa 8.12. klo 11–15

Tampere-talon Sorsapuistosali täyttyy lauantaina 8.12. pirkanmaalaisten järjestöjen, koululuokkien, seurojen ja yhdistysten myyntipöydistä. Tiskit notkuvat herkullisista leivonnaisista, käsitöistä sekä ihananista koriste- ja lahjatavaroista.

Tue paikallisten yhdistysten toimintaa ja tule hakemaan tunnelmallisen joulun tykötarpeet pukinkonttiin ja joulupöytään Joulumyyjäisistämme! Tapahtumassa on mukana myös joulupukki.

Joulumyyjäisissä jaamme kanta-asiakkaillemme vuoden 2019 seinäkalentereita (600 kpl). Kalenterin saa Aamulehden kanta-asiakaskorttia vastaan. Tiesithän, että kanta-asiakaskortti löytyy nyt myös sovelluksesta? Mikäli sinulla ei vielä ole sovellusta, tule Aamulehden pisteelle, niin ladataan sovellus yhdessä laitteellesi. Saat Kismetin kiitokseksi.

Paikkahaku

Myyjäisten paikkahaku on avoinna 15.-28.10. Myyntipaikkaa voivat hakea pirkanmaalaiset järjestöt, koululuokat, seurat ja yhdistykset. Aamulehti valitsee myyjät hakemusten perusteella ja ilmoittaa valinnat kaikille hakijoille hakuajan päätyttyä.

Lisätietoa ja myyjien ohjeistuksen löydät täältä.

Hae maksutonta myyntipaikkaa 28.10. mennessä täältä.