Näin lataat Aamulehden uutissovelluksen

Uutissovellus sisältää muun muassa jatkuvasti päivittyvän uutisvirran, näköislehdet, kuukausittain vaihtuvan äänikirjan ja kanta-asiakaskortin etuineen. Helposti selattavat uutiset pitävät sinut ajan tasalla päivän tapahtumista ja kulkevat mukavasti mukanasi joka hetki. Näköislehti on luettavissa jo aamuviideltä.

Lue lisää ja lataa uutissovellus App Storesta tai Play Kaupasta.

1. Hae ja lataa Aamulehden sovellus älypuhelimeen ja tabletille

Löydät sovelluksen Applen laitteisiin App Storesta ja Android-laitteisiin Play Kaupasta.

Kirjaudu sovellukseen sähköpostiosoitteellasi ja asettamallasi salasanalla

Mikäli sinulla ei vielä ole käyttäjätunnusta (sähköpostiosoitteesi), luot sen helposti asiakasnumerollasi ja postinumerolla. Asiakasnumeron löydät laskusta tai kanta-asiakaskortista.

Jos unohdit salasanan, aseta uusi täällä.

Valmis, kaikki sisällöt ovat käytössäsi!

Uutissovelluksesta seuraat jatkuvasti päivittyviä uutisia, luet digitaalisen näköislehden joka päivä ja katselet videoita. Myös kanta-asiakaskorttisi sekä voimassa olevat kanta-asiakasedut kulkevat aina mukanasi!