Digitapahtuma

Ota kaikki hyöty tilauksesta!

Tervetuloa tutustumaan Aamulehden digituotteisiin.

Torstaina 30.11. klo 12-14 Aamulehden ala-aulaan, Itäinenkatu 11, Tampere

Saat henkilökohtaista opastusta Aamulehden uutissovelluksen, aamulehti.fin ja näköislehden käyttöön kännykällä, tabletilla tai kannettavalla tietokoneella. Voit ottaa oman laitteesi mukaan.

Samalla kuulet eri vaihtoehdot joululahjatilaukseen ja hoidat lahja-asiat kuntoon hyvissä ajoin.

Tarjoamme glögit pullan kera. Lähtiessäsi saat mukaan rullan Aamulehden joulupaperia.

OP Tampereen asiantuntijat mukana opastamassa turvallisen maksamisen vaihtoehtoja ja Mukanetti ry:n vertaisohjaajat neuvomassa älylaitteiden käytössä ja kertomassa toiminnastaan.