Asiakastiedote Alma Regionsin verkkopalvelujen käyttäjille

Kehitämme jatkuvasti digipalvelujamme ja pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme yhä kiinnostavampaa sisältöä ja helppokäyttöisempiä palveluita. Tähän kehitystyöhön liittyy Alma Media -konserniin kuuluvien yhtiöiden tietojenkäsittelytoimintojen uudistaminen sekä konsernin eri palvelujen käyttöehtojen yhdenmukaistaminen.

Keskitämme eri palveluiden asiakastietojen käsittelyä samaan tietokantaan, ja yhdistämme myös vaiheittain Alma Media -konsernin digipalveluiden käytöstä havainnoituja tietoja asiakkaiden antamiin henkilötietoihin. Asiakasrekisterin ja käyttäytymistietojen yhdistely koskee vain niitä käyttäjiä, jotka ovat rekisteröityneet johonkin Alma Media -konsernin digipalveluun. Uudistustyö etenee vaiheittain, ja tiedotamme Alma Media -konsernin palveluiden käyttäjiä muutoksista aina erillisellä viestillä siinä vaiheessa, kun heidän käyttämänsä palvelun tiedot tallennetaan Alma Media -konsernin yhteiseen tietokantaan.

Osana uudistusta olemme yhdistäneet aiemmin erilliset sopimus- ja käyttöehdot yksiksi Alma Regionsin digitaalisten palveluiden käyttöehdoiksi. Niitä sovelletaan sekä digitaalisiin palveluihin kirjautuneisiin asiakkaisiin että soveltuvin osin verkkosivustojen satunnaisiin vierailijoihin.

Uudet ehdot ovat astuneet voimaan 1.11.2017. Muutokset eivät vaadi sinulta mitään toimenpiteitä, vaan voit jatkaa palvelujen käyttöä normaalisti. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt uudet käyttöehdot. Jos edustamassasi yrityksessä on organisaatio- tai oppilaitoskohtaisia käyttöoikeuksia IP-osoitetunnistautumisen perusteella ja olet palvelun tilaaja, muistathan informoida muutoksesta myös organisaatiosi muita käyttäjiä.

Voit tutustua uudistettuihin Alma Regionsin tietosuojaselosteeseen ja digitaalisten palveluiden käyttöehtoihin alla olevista linkeistä.

Alma Regions käyttöehdot
Alma Regions tietosuojaseloste
Alma Media -konsernin tietosuojakuvaus

Uudet ehdot ovat astuneet voimaan 1.11.2017.

Edelliset 31.10.2017 saakka voimassa olleet käyttöehdot löydät täältä ja tietosuojaselosteen täältä.