Aamulehden uutissovellus palvelee joka päivä, vaikka painettu- ja näköislehti pitävät juhannustaukoa 23.-25.6.

• Painettu Aamulehti ja digitaalinen näköislehti eivät ilmesty juhannuksena 23.-25.6.2017.
  • Moro ilmestyy poikkeuksellisesti jo keskiviikkona 21.6.
  • Torstaina 22.6. Aamulehden mukana mm. odotetut Mänttärin kuva-arvoitukset.

Aamulehden uutissovellus (iOS/Android) ja aamulehti.fi päivittyvät aktiivisesti koko juhannuksen ajan. Lue mm. kuinka onnellisia suomalaiset ovat sekä viisi tapaa suhtautua mökkeilyyn. Katso myös videolta, kuinka Juuso-karhu telmi pentuna. Verkossa julkaisemme juhannuksen aikana lisäksi 20 luetuinta klassikkojuttuamme uudestaan.

Mikäli et vielä ole luonut itsellesi käyttäjätunnusta aamulehti.fi:hin, teet sen helposti ja nopeasti täällä.

Unohtuiko salasana? Ei hätää, voit asettaa käyttäjätunnukselle uuden salasanan tästä.

Ohje Aamulehden uutissovelluksen käyttöönottoon.

Hyvää juhannusta!