Nyt sovelluksessa kanta-asiakasedut ja Iltalehti

Aamulehden mobiilisovellus on uudistunut. Kanta-asiakkaat voivat katsoa sieltä kuukauden edut ja lunastaa ne käyttöön vilauttamalla omaa kanta-asiakaskorttia – joka sekin löytyy nyt kätevästi sovelluksesta! Myös Iltalehden tuoreimmat uutiset löytyvät nyt Aamulehden sovelluksesta.

Aamulehden sovellusta uudistettiin lisäämällä palveluun välilehdet kanta-asiakkaille ja Iltalehden artikkeleille. Siihen tehtiin myös muita pienempiä parannuksia, jotta sovellus on entistäkin mukavampi käyttää. Muun muassa artikkeleiden ulkoasua uudistettiin monimuotoisemmiksi ja miellyttävämmäksi lukea. Myös suositun näköislehden toimintaa paranneltiin.

Kanta-asiakkaan kortti ja edut aina mukanasi

Kanta-asiakaskortti kulkee näppärästi mukana sovelluksessa, jolloin se on helppo ottaa esille lunastaessa kanta-asiakkaille kuuluvia etuja. Kanta-asiakasedut -välilehdeltä löytyvät myös kaikki kuukausittain vaihtuvat edut, joita Aamulehti tarjoaa kanta-asiakkailleen yhteistyökumppaneiden kanssa.

Miten saan mobiilisovelluksen käyttööni?Aamulehden tilaajana saat ladattua mobiilisovelluksen maksutta älypuhelimeen ja tablettiin (iOS/Android). Katso ohjeet ja laitevaatimukset täältä.