Seuraa olympiatunnelmia ja tuloksia Aamulehdestä

Aamulehti elää tiiviisti mukana kesäolympialaisten tunnelmia. Ota OlympiaMinistä aikataulut haltuun, seuraa kuumimpia uutisia suoraan paikanpäältä mobiilisovelluksella tai Aamulehden verkossa. Saat kisoista enemmän irti!

Vuoden 2016 kesäolympialaisten tapahtumapaikka on Rio de Janeiro Brasiliassa. Seuraa Aamulehdestä, millaisen urheilujuhlan karnevaaleistaan kuuluisa suurkaupunki saa aikaiseksi. Rion Olympialaiset järjestetään 5. – 21.8.2016.

Aamulehden tilaajana pääset seuraamaan olympiauutisia näissä kanavissa:

Aamulehti.fi
Aamulehden verkossa olympialaisten uutisia pääset seuraaman täältä.

Teemalehti Rio 2016 Olympia Mini
Taskukokoinen täsmäpaketti vinkkaa, koska kannattaa suunnata kisakatsomoon television ääreen ja ketkä ovat kisojen puhutuimmat huippu-urheilijat. Teemalehti Rio Olympia Mini on luettavissa verkossa täältä.

Mobiilisovellus
Aamulehden mobiilisovelluksessa Rion olympialaisten ajankohtaisimmat uutiset löytyvät omalta välilehdeltään.
Lisätietoa sovelluksesta löydät täältä.