Mobiilisovellukses­ta löydät helposti kiinnostavimmat puheenaiheet

Mobiilisovelluksella päivittyvän uutisvirran ja näköislehden selaaminen on helppoa. Päivittäisten uutisten ja tapahtumien lisäksi mobiisovelluksesta löytyy ajankohtaisille teemoille omistettuja välilehtiä.

Helposti selattava uutisvirta pitää sinut ajan tasalla päivän tapahtumista: päivitämme uusimmat uutiset aina ensimmäisenä verkkoon, siksi kannattaa ladata Aamulehden mobiilisovellus.

Sovellus on saatavilla niin tabletteihin kuin älypuhelimiinkin (iOS ja Android). Windows-puhelimiin ei ole saatavilla sovellusta vaan uutisvirta ja näköislehdet luetaan selaimen kautta.

Lataa sovellus Android-laitteeseen Google Play -sovelluskaupasta

Lataa sovellus iOS-laitteeseen App Storesta.

Sovelluksen voit ladata maksutta, mutta päästäksesi lukemaan sisältöjä rajattomasti sinun tulee olla Aamulehden tilaaja.