Asiakastuki

Jakeluhäiriöt

Voit tarkistaa Postin varhaisjakelun tilanteen OmaPosti-verkkosivuilta tai OmaPosti-sovelluksesta. Tilanteen tarkistaminen edellyttää kirjautumista palveluun. Jos sinulla ei vielä ole OmaPosti-sovellusta, voit ladata sen käyttöösi Google Play -kaupasta tai App Storesta. Lisätietoa saat täältä. Jakelupäivystyksen yhteystiedot:

Lue lisää

Usein kysyttyä

Olemme listanneet vastaukset kysymyksiin, jotka usein askarruttavat asiakkaitamme.

Lue lisää

Jätä palautetta

Voit jättää palautetta Aamulehden sisällöstä, sivustosta tai tuotteista. Jätä palautetta >>

Lue lisää

Yhteystiedot

Otathan yhteyttä, mikäli voimme olla avuksi.

Lue lisää

Vaihda kirjautumis­tietosi

Oheisella lomakkeella voit vaihtaa käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.

Lue lisää